Lessen


Gymnastiekvereniging Ilpenstein biedt naast recreatief- en wedstrijdgymnastiek ook andere lessen.  Hieronder leest u meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor jong en oud. Voor alle lessen geldt:  Doe gratis een proefles!


Gymnastiek recreatie jeugd (wo)
Ben je tussen de 3 en 12 jaar en wil je op recreatieve basis gymnastieken?  Kom dan snel eens kijken bij deze lessen.  

Ze zijn goed voor de coordinatie en we maken tijdens de lessen gebruik van matten, trampoline, touwen, ringen etc.  
En .......het is vooral erg leuk om te doen!
 
     

Gymnastiek selectie (di/do)


De selectie van gymnastiekvereniging Ilpenstein bestaat uit jongens en meiden van 6 tot 20 jaar.  Zij doen regelmatig mee aan wedstrijden en trainen twee maal per week op dinsdagen en donderdagen.  De selectie is bedoeld voor kinderen die het turnen serieus willen nemen, zich steeds willen blijven verbeteren en graag aan wedstrijden meedoen.Conditietraining (di)


Tijdens deze groepslessen voor volwassenen wordt er flink gewerkt om fit, sterk en soepel te worden en te blijven.  Veel oefeningen worden op muziek gedaan.  Lekker bewegen in groepsverband, doe je mee?Aerobics (wo)

Wil je lekker bewegen op muziek, zowel cardio, coördinatie-oefeningen als buik-/been-/rug- en armspieren trainen en relaxed afsluiten? Probeer gratis een aorbicsles uit. Het is een gezellige, actieve groep voor 18 jaar en ouder. Ieder kan op zijn eigen niveau meedoen. De groep bestaat uit zowel vrouwen als mannen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

M.B.V.O. (meer bewegen voor ouderen)  (do)


Lekker bewegen in groepsverband op uw eigen niveau? Doe mee met de 50+ groep. Blijf lenig en fit in een gezellige groep.                                   

                                                                                                                                                   


 Gymnastiekverening Ilpenstein, De Gymzaal, Gruttostraat 1G, 1452 XH,  Ilpendam